fredag 17 juli 2009

Hektiska roliga veckor

Sitter på plats i Sävsjö och tar en glas rött med frun och PeeWee. Mamma står i köket (som vanligt) men ansluter nog snart... Har haft ett par härliga veckor med mig och min lilla familj. Efter en skön midsommarhelg i regnet med familjen i Leksand kom pappa upp och vi började riva ut köket. Som vanligt ska det ju jävlas lite men en spackelspade i handleden och en "sistaminutenkakelrivning" är ju ingenting i det stora hela. Vi hade en riktigt bra vecka och vi hann med det vi hade tänkt! Efter det så bar det av till soliga ön i Östersjön.
10 dagars badande, solande och vindrickande med svärmor är aldrig fel. Att sedan träffa lilla möset JP med familj gjorde ju inte resan sämre. Väl hemma igen blev det lite mer köksfix innan man växlade om till Magister Gun-Britt, denna gång som pizzabagare på den omtalade restaurangen "Ruttna Eken". J:s 7-årskalas blev ju såklart lyckat...
En snabb men ack så trevlig trip till Sälen för att träffa fruns "Örebrokompisar" med respektive och barn (16 vuxna och 15 barn) har också hunnits med. Snabb ompackning i Leksand och microbesök av Gäddträskarna innan vi försvann igen med destination 5-dagars. På vägen ner firades frun på 45-milsbilresan med stopp i Örebro för lunch och fika, lek med "kusinerna" och middag i Kumla innan vi styrde (med vissa omvägar) Renaulten vidare mot vackra Småland.
Så nu kommer den, sommaren roligaste/jobbigaste vecka:
5-dagars i Eksjö!
Hoppas vaden håller åtminstone 1 etapp...

1 kommentar: