fredag 3 december 2010

Bara en kvar

Ellen insjuknade någon gång igår kväll. Hon som gärna vill vara uppe och se samma program som storasystrarna kom upp klockan sju. "Jag vet att klockan bara är sju men jag är trött..." I morse vaknade hon prickig och grann. Julia har klarat sig ännu så länge. Imorgon har hon dansuppvisning hoppas hon klarar sig tills på söndag.



Alice rygg.

Mycket thai annars, ja i matväg i alla fall. Thai-laxen gjordes i måndags igen, denna gång inte lika het, bjuden på thairestaurangen av Leksands OK i går kväll (mycket gott) och rester från måndagens lax till lunch idag. Kanske ska ta och hämta lite mat i helgen eller blir det för mycket?

Det blir inte så mycket gjort varken i lekväg eller annat med två prickiga barn, Alice och jag var i alla fall ute för att skotta och vi delade ut ett par julkort. Vilket slöseri, men sparvarna ska väl också få lite gott tänkte jag precis som Anton Svensson i Lönneberga och satte upp en kärve.

7-1 smakade mumma igår. Det svänger fort i serien i år. Kul att Rosén fick gör några poäng i PP. Nu väntar kaffegänget på lördag, bara att fortsätta jobba!

2 kommentarer:

  1. Håller alla tummar för att Julia klarar sig till söndag kväll. ♥♥♥♥

    SvaraRadera
  2. Experten sa...

    Grattis Ö-viksgänget till en bra insats !
    Hälsa dina töser med prickar på kroppen.

    Hälsn.

    SvaraRadera