lördag 4 december 2010

Hoppas, hoppas

Även om sömnen blivit begränsat två nätter i rad så vore det skönt om Julia kom hem och var prickig hon också. Julia är på dansshow i Lindberghallen och Svärmor och Adelina är just nu och kollar första föreställningen. Frun har hjälpt till i kulisserna vid genrepet på förmiddagen.

Alice hade stora problem med att koppla av igår kväll, och vaknade mitt i natten och kom till oss. Där låg hon och skruvade på sig flera timmar. Hon kopplade nog av lite men det gör man inte som vuxen. Frun hade under natten gått i till Ellen som "var vaken två timmar mitt i natten" enligt henne själv. Framåt fyra så ville Alice prångt ha mamman och vi bytte plats. Känns därför skönt om Julia också får sina klinätter samtidigt som sina systrar. Man vill ju inte dra ut på det så länge även om det är tur att man är ung och pigg...

Inget distanspass idag av naturliga skäl. Jag tog en bobtur med Ellen och Alice bort till Källan för att betala AXA produkter och lämna tillbaka Ullmaxväskan som vi lånat till våra jobb. På vägen kollade vi till den snöiga hockeyplanen. Det fanns ingen annan råd än att starta upp en FB-grupp så vi får igång den så fort som möjligt! Källbergets hockeyplan!



Så här ska det se ut om någon vecka eller två!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar