fredag 10 december 2010

Festdag!

Har faktiskt jobbat idag. Lilleman kom upp igår och vi var på genrepet av Adelinas julshow på kvällen. En fantastisk show! Idag har han varit hemma med tre tjejer. Själv hade jag hand om 9 st 6-åringar på skolan. Vi spelade spel och lekte innan det var dags att gå på Nobelfest! Uppdukat i skolans gymnastiksal var det god mat, underhållning och prisutdelning, trevligt värre! Lite lek på fritids på eftermiddagen, det är härligt att kunna leka på jobbet.

Hemma en stund, paketinköp och frisersalong innan nästa fest. Julbord med jobbet på Moskogen. Massor av god mat och trevliga kollegor gjorde att det blev en bra kväll! 4 döttrar och en trött Lilleman sov när jag kom hem strax före 11. Själv var jag också lite sliten, man är ju inte van att jobba en fredag...

Torsk i Götet igår 3-1 (15-31 i skottstatistik...). Fokus på det positiva, roligt att de upplockade juniorena visar sig att vara bland de bästa. Så sportchef Andersson, låt dem spela och strunta i dyra nyförvärv som åker omkring och glider på en skridsko.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar