lördag 12 juni 2010

Äntligen sommarlov!

Första dagen på döttrarnas sommarlov har blivit en dag med heldagsregn. Mamma körde Ellen till Life N´joy innan hon tog SKA och reste hem till Småland, tack för den här veckan. Du har varit oumbärlig! Svärmor och jag åkte till Borlänge och inhandlade utemöbler till den kommande altanen så nu lär man göra klart den, helst i går...

Ellens och Julias lördagförmiddagar har ju som sagt cheerleading på schemat, så även denna dag. Frun fick väl lov att hämta och skjutsa ett par vändor, Adelina ville vara storasyster och tog hand om Alice under tiden.

Fotbolls-VM är igång och återigen alla dessa experter. Avdankade fotbollspelare som ska säga sitt om laguppställningar, bollar och allt övrigt mellan himmel och jord. Fick lov att le lite åt kart-Bosses inlägg i hans blogg i dag.

Nä, jag lär gå bort till Alice som ligger och sjunger i sin sång och ropar på "Föfföf" = Julia som bor vägg i vägg.

2 kommentarer:

  1. Hej! Har ett önskemål!!! Undrar om ni kan filma Alice när hon springer och lägga ut på bloggen!
    Det finns inget roligare och spänstigare än att se på när hon springer! Alice är lika otrolig, som sina systrar och föräldrar!

    SvaraRadera
  2. Fint med sommarland hela sommaren :) ganska skönt att sverige inte är med, då kan man ju njuta av fotbollen ist för att slita sig i håret.

    SvaraRadera