onsdag 30 juni 2010

Etapp 2

Det regnar i dag. Man skulle ju kunna tro att motivationen är lika med noll för tjejerna då, men icke! TC ligger vid foten av Askeliften så vägen ner är lätt (dock inte för frun och övriga som går med barnvagn...). Desto jobbigare blir det för tjejerna till 1:a kontrollen som är rätt uppför under en lift! Jag får nöjet att springa efter Julia i dag och det där med att ha full koll på kartan är hennes grej.

Medeldistansbana för mig och även i dag bjuds man på rolig orientering och krävande terräng. Får inte till det till 100 % men man får vara nöjd ändå, det är ju trots allt semester.



Till lunch är det vår tur att bjuda igen med köttfärssås och spaghetti, det märks att fjälluften tar på krafterna för vi fyllde på ordentligt alla 10 i stugan!

På eftermiddagen blir det lek för tjejerna och det står inte på förrän det är middag. Askes pizzeria står för matlagningen för oss denna eftermiddag eftersom det står bowling på schemat för hela klubben kl 18.

Det är härlig att se 29 st LOK:are kasta/rulla iväg klot på alla banor i bowlinghallen, olika stilar och olika resultat men alla verkar ha roligt. Lite glass och popcorn till kvällsmat och kvällen är räddad före läggdags.

De vuxna tjejerna (tanterna) tar en kväll på PW:s bar och lämnar oss karlar med förberedande städning inför utcheckningen kl 10 i morgon bitti. Fair? Det är ju fotbolls-VM så vi tar nog igen det...

1 kommentar:

  1. Nu är du ju snart ikapp, det gäller att ligga i så vi (lilleman och jag)har koll på läget där uppe.

    SvaraRadera