torsdag 3 juni 2010

Varmt och skönt!



Var på "Hälsoresa" med mina kollegor på skolan i går. En cykeltur till Jobs Handtryck för en trevlig och intressant presentation av företaget. Kvällen avslutades hemma hos herr Nilsson (ja inte apan...) med god mat och många skratt.

En annan hälsosam resa är den man tar med tjejerna på morgonen. Cyklingen via skolan till förskolan. Nerför backen till skolan blir det inte mycket prat. Ellen har bytt upp sig i cykelstorlek så det går undan. Det är skönt att se hur noggrann Julia är och ser sig för i alla korsningar och Ellen hakar på.

Ellen och jag pratar om ditt och datt efter att Julia blivit avsläppt och i dag sa hon, "Vet du vad vi gjorde i går pappa?".
"Nja, tittade på Wild Kids?"
"Nej , vi tittade i våra album!" och det fullkomligt skiner om henne.
Frun har gjort fotoalbum till barnen sen de låg i magen och det är en fröjd att titta på bilderna, läsa om deras utveckling och roliga citat. Som tex när Adelina (då 4år) hade fått en heliumballong, "Om jag kunde fara upp med den här skulle jag kunna flyga ner till farfar!"

På tal om farfar så kommer farmor hit i dag det ser vi alla fram emot, undra bara om hon hittar...

1 kommentar:

  1. Jo då Rödluvan hittade upp till Leksand och där blev det stora kramarna och vara tillsammans med 3 av flickorna när Julia åkte på OLkavel men mor och far.

    SvaraRadera