söndag 7 november 2010

Höstlovet är slut

Att man somnar tidigt gör ju att man också vaknar tidigt nästa dag. Pigg är man också! Om man sedan kollar vätskeåtgången från gårdagen så ser man att alla har blivit några år äldre sedan det senast var fest med detta gäng... En underbart trevlig tillställning och en nöjd Tärnan, mer kan man inte begära.

Resan hem mot Dalarna går snabbt med bäste Pirjo som res och samtalssällskap. Att sitta och prata ostört med en kompis 2 x 3 timmar är ju inte något som händer varje dag.

Vi kommer hem lagom till lunch som står färdig på bordet, tack för det älskling! Eftermiddagen spenderades med Frun, Julia och Alice på en långpromenad i det underbara höstvädret. Adelina och Ellen var fullt upptagna med kompislek på olika håll.

9 p av 12 p på de senaste 4 matcherna får betecknas som fullt godkänt. Det är bara hoppas det håller i sig även efter uppehållet.

Det har varit ett härlig höstlov som nu närmar sig sitt slut. Jag skonar nog mina elever att berätta om mitt lov imorgon även om jag har massor av roligheter att berätta om. Tur att The Event har uppehåll i kväll så man kommer i säng och inte somnar på soffan ytterligare en kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar