torsdag 11 november 2010

Njuter!

Ibland får jag frågan "Varför flyttade ni till Leksand?". Om man går utomhus idag så har man en anledning och det borde räcka.

Det har varit oerhört segstädat idag. Har en del arbete kvar men det får lov att vänta. Onsdagsligan är redan uppdaterad så det är bara denna kvar.

Det blev ingen bobtur i morse. Julia fick gå med storasyster eftersom Ellen fick lov att vara hemma och vila en dag. Vi får se hur det blir i morgon. Frun mår inte så bra hon heller men hon är inte hemma för det, "det går inte jag har ju massa utvecklingssamtal inbokade". Ja, det är ju såklart lite bökigt att hitta nya tider som ska passa både henne, hennes kollega och föräldrar. Hade det inte varit för det hade hon troligen legat nerbäddad idag.

Blev lite nostalgisk igår. "Foppa gör comeback" stod det och efter det så gick jag in och kollade på några youtube-klipp från fornstora dar. Magiskt att se vilken gigant han var. Fotbollsälskare hyllar Zlatan, men kom igen det är ju en helt annan division.
Kolla in hur kung Peter "själv" vänder på ett 0-5 underlägev det är värt varje minut.



Man förstår ju hur han själv, efter de senaste försöken till comeback, tycker att det inte går så bra på isen. Om man jämför med hur det en gång varit!

Har förresten lagt till en ny blogg i min blogg lista, kolla in den!

1 kommentar:

  1. Hälsa dina sjuklingar att de ska krya på sig och ha en lugn helg!!! Kramisar

    SvaraRadera