söndag 13 december 2009

Lucka 13, lucia på riktigt!

Vaknade i Leksand och somnar i Idre denna dag! Det är helt ooootroligt hur mycket saker man har med sig på en vintersemester. Men det är ju klart att är man 6 st i familjen och har man dessutom med sig två ! nannys är det ju inte så konstigt. Vi åkte i två bilar annars hade en minibuss inte varit fel. Tyvärr saknar vi våra tänkta medresenärer som av olika anledningar stannar hemma på Stella del Nord alternativt ”musklicksläger”, vi tänker på er!
Det är ju helt fantastiskt vilka barn man har. De är otroliga på att åka bil, inget gnäll, inget tjafs och utan konstiga tekniska prylar som DVD eller GPS. En kartbok och lite skön musik räcker gott när vi är ute på resa.
Lucia idag och nog för att Stål-Henrik var utklädd till lucia i morse på kalendern och att vi såg tre utklädda hästar i Särna så har det inte varit några Funke flickor i vita linnen idag. Vitt möttes oss dock när vi närmade oss Särna och man såg den majestätiska Städjan. Idag har bjudits på snökojbygge och bastutävling mellan mig och Julia, jag vann men hon är duktig att härda ut värme. Nu sover 4 förväntansfulla döttrar som drömmer om dagar i spåret och i backen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar