fredag 21 maj 2010

Grilla!

Är mör i benen efter ett orienteringspass på Björkberget i går kväll. Det är inte bara tungt att springa uppför, man behöver lyfta ordentligt på benen också. Hann hem före åskan så det var ordentligt varmt dessutom = fettbränning?. Det var väldigt skönt att komma iväg efter en intensiv eftermiddag med 5 barn, matlagning och en hel del tålamod...

I dag tog vi en tur till Gärde för att lämna in höstens ledighetsansökan. Ska jobba måndagar och tisdagar fram till 17/11 sen får vi se hur det blir med frun och hennes tjänst. Det vore drygt att gå upp på heltid utan att man själv valt det. Det är trevligt att träffa sina kollegor och framförallt eleverna. De flockas ju såklart kring Ellen och Alice som fick sig en härlig lekstund med massa barn.

Innan lunch åkte vi ner på noret för inhandling av helgens mat, det ska grillas i helgen. Karré, svamp, lax, tsatsiki, potatissallad med feta och ruccola och ett par glas rött står på menyn fredag och lördag. Det kan inte bli fel!

Inläggstiteln syftar lite på en av Hassans busringningar. Hittar dock inte den, men den här är en klassiker som jag älskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar