måndag 17 maj 2010

Hundpromenad

Grabbarna från Grycksbo är på besök i dag. Konstapeln är stugvärd och är just nu borta och städar Källan. Med tanke på hur aktiv han är kan det dock kännas lite orättvist, man alla ska dra sitt strå...

Har tvättat lite i dag igen. Det är könt när man kan hänga ut kläderna i solen. En maskin med nerspydda kläder har också fått tvättas, typiskt att dessa gossar inte kan behålla maten. Ingen fara bara lite åksjuka. Undra om det var det konstapeln hade förra helgen.



Ihoplånade kläder, klart grabben ska ha en rosa mössa!

Trevligt har vi i alla fall. Alice och Nils har lekt i solen och vi gubbar pratar skit. Jag ska strax gå och möta Julia och sedan hämta Ellen, undra om de blir förvånade när deras pappa har världens bästa Indra med sig!



En stolt tjej har varit och klappat "vov-vov", hon är lite reserverad...

2 kommentarer:

  1. Va mysigt med en hund som Indra att vänja sig med, men det är bra att Alice är reserverad de kan ju vara en elak hund. Hälsa Grabbarna så mycket från oss.

    SvaraRadera
  2. Känns tryggt att du tagit han om mina pojkar idag, trist att det blev lite extrajobb för dig bara, att ta hand om åksjukekläder, men Nils var ju fin fin i Alice kläder, kanske ska börja shoppa lite mer rosa till pojken=)! Kul att Indra skött sig också, så de får någon att träna på tjejerna om de är lite hundrädda, då är hon ju perfekt! Tack för att du tog med henne och rastade henne lite=)!
    Kram från Pluggisen i Grycksbo!!!

    SvaraRadera