lördag 16 oktober 2010

Daladubbeln part 1

Vad har stått (sen 2007), står och kommer att stå på programmet en helg i mitten av oktober för mig och familj? Jo, men änte Daladubbeln då! Adelina gjorde sin tredje kavle idag och det är jobbigt för nerverna att stå vid sidan och titta...

Sin vana trogen springer hon och Sara tillsammans i laget. Vartannat år springer Sara första sträckan och i år var det ett sånt år. Både Adelina och Sara har under året höjt sin lägstanivå så när Sara kom in med täten (växlade som 2:a) var i alla fall inte jag ett dugg förvånad. Min "lilltjej" ställdes då mot en IKHP-tjej som varit outstanding hela året och jagades av två till av Sveriges bästa. Nervös väntan med klump i magen och man blir så lättad när man ser henne komma på väg mot sista kontrollen. En strålande 5:e plats blev det för tjejerna!





Vet inte varför man är nervös eftersom jag vet vad hon kan. Å andra sidan är det kavel och nerverna kan spela vem som helst ett spratt.

På eftermiddagen var det middag (tacos) för alla leksandsungdomar och på kvällen var det övernattningsläger för VoG och grönvita-gruppen vid Källan. Vi lekte och spelade spel innan det var dags att krypa till kojs eftersom det var tidig avfärd söndag morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar