lördag 25 september 2010

Heldagsregn!

+5 grader, ihållande regn. Vad ska man göra idag då? Jo just vi åker ner till Avesta och springer orientering. Väskorna packade redan igår kväll, så bara på med ol-kläder och regnkläder och ut i bilen. Frun tog Alice på axlarna då hon följde upp både Ellen och Julia på två helt olika banor. Inget gnäll om att man fryser, är blöt eller liknande. Adeina och jag springer våra banor och slutar båda två på hedrande andraplatser (är dock irriterad på mig själv eftersom jag var i ledning med 3 kontroller kvar...). Självklart duschar i alla fall jag efteråt. Tjejerna gör det hemma, utomhusdusch på en åker lockar inte och det är tveksamt om någon av dem blev svettig i dagens temperatur.

En heldag i Avesta som avslutades på Masgrillen och ett besök på Haglöfs och bagheera outlet. Man blir glad när man tänker på döttrarnas inställning med tanke på omständigheterna.

Ett 40-års kalas för hela familjen hos Skarners blev en väldigt trevlig avslutning på en härlig lördag. 1 poäng i Linkan kunde mycket väl ha blivit 2, men en helt okej inledning på säsongen ännu så länge, nu fortsätter vi mot slutspel!

3 kommentarer:

  1. Bra jobbat blev det något handlat då?

    SvaraRadera
  2. Exakt - det är ju shopping vi vill läsa om;)

    SvaraRadera
  3. Haha hade ju oxå en heldag i avesta men inomhus :)

    SvaraRadera