tisdag 23 februari 2010

Lugnet före stormen?

Frun jobbar till kl 20:00 idag. Ja, hon är lärare, har tusen lov och en lön som är i proportion med arbetsbördan. Visst är det så...

Själv laddar jag med tålamod. Kan behövas i eftermiddag/kväll med skjutsningar och hämtningar, skidträning och kalla fingrar och läggning av 4 döttrar. Kanske ska ladda upp med en sats bullar också så att vi alla får upp blodsockret. Inga dippar sen bara, tack! Det är ju oftast inga problem men det gäller att gå in i situationen med rätt inställning.

Just nu är det ett lugn på Tillasvägen 14. Ellen leker med Pet shops och Alice sover skönt i vagnen. Vi har tvättat, skottat och handlat på förmiddagen. Det är ju härligt med en riktig vinter. Solen strålar ute och vad mer kan man begära?

Kalla/Haag åkte fantastisk i går och man gläds åt deras silver. Hellner ser bra ut inför stafetten, kanske dags att spurta ner Northug då? 21-årige Teodor hade en mindre angenäm uppgift i går. Tråkigt för laget men där tycker jag lagledningen får ta smällen, det fanns bättre alternativ. För även om Teodor visat att han är en sprinter i världsklass i vinter så är det skillnad på en sprintstafett. Anders Timell tyckte "hur kan en 21-åring inte vara vältränad och på topp inför sitt första OS". Ja just det, herr Timell är ju golfare och vet ju vad han pratar om...

5 kommentarer:

  1. Hoppas frun kan få sitta ned två sekunder i sommar när "lovet" är lite längre! Sen kanske frun behöver lugna ned sig lite och ta tid för sig själv ibland trots sitt -vad det verkar- brinnande engagemang :)

    SvaraRadera
  2. Har någon golfare retat dig när du var liten?

    SvaraRadera
  3. Var ute en sväng med Tuva pulkan och såg ett ställe som du missat när du skottat. Det gick inte att sladda lika bra som det brukar. Gjorde en liten bit så nu lämnar jag över pinnen till dig (eller någon annan).

    SvaraRadera
  4. Vad jag vet har nog Pontus inte bryt sig så mycke om golf, var och letade bollar ner i skåne, sen var det något med en klubba i samband med vigseln, så det har nog kommit på äldre dar.

    SvaraRadera
  5. haha, andreas kommentar... ja man kan ju undra pontus! :) bra med kanelbulleladd, för övrigt....

    SvaraRadera