torsdag 25 februari 2010

Mörker!

Efter ett tungt intervallpass igår var det underbart att se det leende landslaget återigen leverera! Richardsson, Olsson, Södergren och Hellner, vilken insats, helt oslagbart! Nu längtar jag till femmilen och hoppas att Johan O får ytterligare en medalj detta OS, han har inget silver.

Gick upp tidigt i morse för att kolla på kvartsfinalen. Ja, vad ska man säga? Foppa såg i alla fall till att vara bäst när det gäller! Hade förväntat mig mer av "Zäta" i det offensiva spelet och Kronvall visar sig vara sämst när det gäller... Det är ju tur att Sverige har sina curlinglag när det gäller idrott inomhus på is i detta OS.

Ser fram emot att titta på damerna (längdskidor) i kväll, även om de är ett stort avbräck med en sjuk Haag (konstig att hon blev sjuk när Emil var det...) så surfar de på en underbar framgångsvåg!

Hemma med Alice i dag och städar, snart vagnen eftersom hon tydligt också ville se hockey i morse.



Hon har en förmåga att kunna förklara på ett sett som är både underhållande och charmigt.

3 kommentarer:

  1. Du Pontus kan väl översätta det är inte så enkelt när man inte är med i sammahaget men Alice vet ju vad hon pratar om det är ju helt klar. Pussokram

    SvaraRadera
  2. Det är SÅ tydligt vad hon säger. Hon berättar att ishockeyspelarna har skridskor på fötterna och tacklar i sargen. Sen börjar Pontus prata om någon ekorre och då springer hon till fönstret för att titta om det sitter en ekorre i tallen utanför.

    SvaraRadera
  3. Man blir riktigt stolt när men ser och hör hur bra Adelina spelar!
    Hälsar Morfar

    SvaraRadera