fredag 12 februari 2010

Sammanträde...

...i ledighetskommitén! Fick sällskap av Andreas och hans gossar idag på isen. Trevligt och skönt att slippa skotta själv (det var väl ingen som skottat där...).
Bjöd hans grabbar på korv som tack. Jonas kom också bort en sväng med sin dotter så helt plötsligt var det 5 barn, 3 vuxna och en Greta på isen!


Alice blev trött så jag stack hem en sväng och la henne i vagnen för Ellen ville fortsätta åka. Det gäller ju att passa på att vara ute så mycket som möjligt i detta underbara väder!

Mästerfotografen Ellen fixar korten!

Alice blev tydligen trött efter allt tultande i snön. Plockade in henne nyss efter en 3 timmarssömn i vagnen. Nu är hela ligan hemma så det blir att styra upp eftermiddagen innan nattgästerna Melins kommer!

Alice och Vincent tultar på!

3 kommentarer:

  1. De var bra att Alice fick på sig en hjälm farmor blev lite orolig vid första bilden, men nu är jag lugn. Ha det bra med Sävsjöborna.

    SvaraRadera
  2. Joho, det var visst skottat där! Okej, jag orkade inte skotta allt, men gillade ni inte våra fina gångar? Emelie åkte i över två timmar, ville aldrig sluta... Ska se om vi inte hinner dit en tur i helgen, men imorgon blir det nog slalom för hela slanten!

    SvaraRadera
  3. tack för en trevlig förmmiddag

    SvaraRadera