måndag 5 april 2010

Annandag påsk

I går på påskdagen blev det träningsfritt, det gäller att våga att vila. I stället blev det badhuset för tredje gången denna Smålandsvistelse. Känns som om man vet hur man slår rekord i vattenrutschkanan nu. En god middag hos fam. Melin för 5/6 av familjen var inte fel. Adelina ville dock vara hemma med farmor och farfar.

I dag är jag och pappa hemma med 3 döttrar. Frun tog mamma och Adelina med sig till Ullared kl 06.30 i morse. Då låg vi övriga och sov sött. En förmiddag med lek och spel och en god lunch.
"Pappa har kokat pasta till ett helt kompani!", tyckte PeeWee. Det blev inte en enda pasta kvar när 3 tjejer ätit klart... Snövit och de sju dvärgarna på Disney channel är helt okej nu efter lunch.

Vi får se vad som händer i eftermiddag, vi ska försöka kolla på lite allsvensk fotboll. Underhållningvärdet är ju "som att se på när färg torkar" men AIK-Örebro är ju lite prestige mellan far och svärfar. Jag får se om jag ger mig ut och luftar hästkrafterna i kväll, hockeyn är ju inget å se. Längtar till hösten och elitseriepremiär. Kul att se Sedinbröderna i NHL, hoppas Vancouver vinner Lord Stanleys pokal så de kommer hem igen.

3 kommentarer:

  1. Härligt ni verkar ha det!

    SvaraRadera
  2. För en hv-fan leker livet! Seger ikväll igen. Är nog dags att investera i en match-tröja. Det kan nog bli SM-guld i år....

    Fru Groth

    SvaraRadera
  3. ingen blogg på två dagar vad har hänt???

    SvaraRadera