tisdag 19 januari 2010

Njutbara dagar!

Idag har det varit en hemmadag med Alice och Ellen. Vi tog boben och pulkan till backen.


Alice älskar farten!


Det blev en sväng bort till Källan och hälsa på förskolekompisarna som var där och åkte skidor innan vi drog hem på lunch. Tvättmaskinen har gått på högvarv hela dagen precis som Manges sköna låt!
Sitter och dricker kaffe och väntar på ännu en eftermiddag/kväll med aktiviteter, klarinett, gympa och längdskidor! Innebandyn och gympan igår var riktigt kul tyckte både Adelina och Julia.
En sak som slog mig igår, när jag och frun (hon jobbade samtidigt) kollade Idrottsgalan, är hur länge man lever på gamla meriter. När man ser kameran svepa över borden så är det helt otroligt, men antagligen är det väl så att de måste fylla upp de platser som de aktiva tackar nej till... Sen kan jag ju också tycka att golf är mer en hobby än en idrott, kan inte fatta hur det blivit OS-gren. Bra då att Helenorna blev 1:a och 4:a i Jerringpriset, har aldrig sett dem gå mellan skjutstationer eller kontroller. Det hade varit ganska komiskt om Wolfgang P hade åkt bredvid Helena med geväret och lämnat över det vid varje skjuttillfälle...

2 kommentarer:

  1. De är ingen dålig fart på de benen vad månne det bliva, en stor idrottskvinna tro!!!

    SvaraRadera
  2. Pontus, vi får ta ett mycket allvarligt samtal om golf nästa gång vi ses!
    Hälsn. Morfar

    SvaraRadera