torsdag 7 januari 2010

Tillbaka i verkligheten...

Frun har börjat jobba. Hon var i och för sig och fuskjobbade lite häromdagen men för mig blev det verklighet idag. Tjejerna har inte varit i skolan/förskolan på snart en månad men i morgon är det dags. Det blev frukost innan 8 idag i alla fall...
Torsdag som det är innebär städning och blev det också idag. Det ska onekligen bli skönt att slänga ut granen nästa vecka.
Fortfarande kyligt ute men inte som igår, så vi gick ut alla 5 en stund mitt på dagen i solen! Härligt rosiga kinder! Men det är ju tur att det finns skidor att titta på inomhus!
Gläds åt vissa svenskarna i skidspåren, bra av både Marcus och framförallt Daniel-san. Fredrik i skidskyttet visar framåtanda men när ska herr Nilsson lära sig skjuta...
Apropå Daniel-san så har de visat Karate-Kid igår och iförrgår på TV 4 film. Grymma filmer och man kan ju bara älska mr Miyagis alla sköna visdomsord!
I kväll tänkte jag spela lite innebandy, det kan bli kul! Vore också kul om Modo kunde hålla ihop det i 3 perioder ikväll! Man får väl glädjas åt att #77 gjorde mål inatt om inte annat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar