söndag 3 januari 2010

Utedag!


"The red machine" på framfart!

Underbart att man bor där man bor. Nära till isbana och skidspår och just nu ett härligt vinterväder i Leksand. På förmiddagen idag var det match igen, Ellen hade idag bestämt sig för att vara med mig men för säkerhets skull hade jag väst så att de andra visste vilka som var med i ”the red machine”. Det blev korv idag igen, i dubbel bemärkelse.

Korv i pausen...för den behövde PeeWee inte betala!

Efter match in och kolla lite slalom innan det blev en tur på längdskidorna för 6/8 av oss på Tillasvägen 14, farmor var hemma med Alice som sov. Helt okej spår med tanke på att det måste vara en otroligt svår snö att jobba med som spårskötare men Snickarn och Janne-banan är duktiga.
In och titta på Tour de Ski. Rackarns kul att se när skidåkare vurpar i nerförsbackar…att sedan Emil blev pååkt bakifrån och vurpar är dock mindre kul.
Dags att se till att min lagkompis kommer under täcket så hon orkar med äventyr med sin mormor på tisdag. Sedan kanske det blir lite kortspel med den äldre generationen innan lite vila. Ja, för att sova går det ju inte göra i natt. Juniorerna ska ju spela mot jänkarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar