torsdag 11 mars 2010

Kaffepaus

Skönt att ha fått upp tapeterna i ett rum! Det tar ju lite tid med 4 döttrar hemma som vill "kolla hur det blir" och hjälpa till. Snyggt blev det också även om väggen som någon av de tidigare ägarna satt upp "inte är rak nånstans". Som en parentes så hade jag samma kläder på mig som jag brukar vilket tydligt visar ytterligare en olikhet med sin underbara pappa!

Idag har det städats trots "oredan", fick god hjälp av Ellen innan hon fick skjuts till förskolan. Alice gick sedan omkring och dammtorkade med en gammal strumpa. Nu efter lunch och kaffe är det dags för golvsocklar. Gjorde ett uppehåll eftersom Alice vaknade till och passar på att dricka lite mer kaffe och skriva lite tills hon somnar om.

Fantastisk att läsa experternas spekulationer om vilka lag som ska ta sig till slutspel i hockeyn... Snacka om att vända kappan efter vinden, ena dagen tror de stenhårt på ett lag för att nästa dag kritisera det totalt. Tur att det inte är Wennerholm, Nyström och allt vad de heter som spelar. 3 poäng för mitt Modo är hur som helst ett måste i kväll. Sen får man se hur långt det räcker.

Näru Pontus, nu sover hon, på´t igen! Ska bli skönt att sätta sig till dukat bord vid middagen efter denna dag. Känn ingen press Mike, men halv 5...

2 kommentarer:

  1. Din älskade MOR11 mars 2010 kl. 12:38

    De visar ju på att du har vissa likheter med din mor man ska ju använda det som ändå är igång, varför ta tid att byta så fort man skall göra ett nytt moment, och sätta på sig skitiga kläder????

    SvaraRadera
  2. Din älskade expert, tycker att Herr Pontus är lite orättvis mot sin ärade Fader.


    Hoppas att Modo vinner ikväll.

    Hälsn. Experten

    SvaraRadera