torsdag 25 mars 2010

Mental förberedelse

I morgon bär det av, med tåg "hem" till Sävsjö. Ett äventyr i sig att åka tåg. Senast åkte jag själv nu ska Alice och Ellen med också. Packning, hmm. Vad ska man ha med för ytterkläder? Hur många ombyten för respektive barn? Extra skor? Och så vidare...

Restiden är 7 timmar och vi börjar resan mitt i Alice sovtid och resan slutar efter läggdags. Vi får väl se hur det går. Har bestämt med lillebror att möta upp med hamburgare i Linkan så har vi i alla fall middagen räddad.

Idag har det blivit lite lek med tjejerna och fikalunch med guddottern och Mike i packningen. Hon som numer säger Pontus klart och tydligt... På eftermiddagen bakade Adelina drömtårta till klassens filmfika, Julia, Ellen och Alice lekte samtidigt som vi lyssnade på Melodifestivalskivan på hög volym. Ett bra sätt att förbereda sig inför morgondagens resa. Det kommer dock bli en lång förmiddag innan tågavgång 13:09. Resan har tre byten undra om SJ håller någon av tiderna?

3 kommentarer:

  1. Du har ju förmågan att ta det lugn så det här kommer att gå fint vi längtar.

    SvaraRadera
  2. Är det Wiléns dotter som är din guddotter? Isf tror jag din guddotter och min gudsson är kompisar :) Lycka till med tåget i morgon!

    SvaraRadera
  3. lycka till med resan hoppas den går bra

    SvaraRadera